Rimpels

Huidveroudering/Rimpels: Een huid waarin verslapping, rimpels, fijne lijntjes, kleine ouderdom en pigmentvlekjes zichtbaar zijn.

Iedereen wilt er op oudere leeftijd graag jong uitzien. De huid heeft in de jaren veel te verduren gehad. Schadelijke UV-straling, vrije radicalen en suikers zorgen ervoor dat de huid verslapt en dat er rimpels en pigmentvlekjes ontstaan. Het DNA wordt beschadigd, suikermoleculen verkleven en collageen en elastine in de huid neemt af.
Veel mensen denken dat botox of fillers de enigste manier is om van rimpels af te komen. Bij Clearskin hebben we de hoogste kwaliteit behandelingen en producten om de rimpels te verminderen of zelfs te laten verdwijnen. Door middel van behandelingen en producten kunnen wij de huid weer op een natuurlijke manier collageen en elastine aan laten maken waardoor rimpels en fijne lijntjes verminderen of verdwijnen.

Hiervoor zijn meerdere behandelingen mogelijk:
– Voedingsadvies en supplementen
– Age behandeling
– Age chemical peel
– Dermapen behandeling
– Dermalux LED lichttherapie

Tijdens een gratis intake gesprek krijg je een persoonlijk behandeladvies op maat, dit advies kan dus voor iedereen anders zijn.

Behandeling mogelijkheden:

  1. Voedingsadvies en supplementen

  2. Age behandeling

  3. Age chemical peel

  4. Dermapen behandeling

  5. Dermalux LED lichttherapie

TIJDENS HET INTAKE GESPREK KRIJG JE PERSOONLIJK BEHANDELADVIES OP MAAT, DIT ADVIES KAN DUS VOOR IEDEREEN ANDERS ZIJN

    Cart