Littekens

Littekens zijn het vervolg van restanten van huidbeschadigingen. Vaak ontstaan door een trauma, operatie of acne. In ons instituut behandelen vooral de acnelittekens.

Bij Clearskin huidinstituut gebruiken we de Dermapen4 (microneedling) om littekens te verminderen. Dit is een pen waar 16 splinter dunne naaldjes in zitten. Die naaldjes gaan met slagen van 120 keer per seconde de huid in en uit. Hierdoor ontstaan allerlei kleine gaatjes in de huid. De huid wordt aangezet tot vernieuwing en zo komt er weer nieuw weefsel tevoorschijn. De behandeling is niet geheel pijnloos maar goed te ondergaan. De pen gaat met een hoge snelheid over de huid waardoor de pijn van korte duur is.

De dermapen4 is de aller beste microneedling pen op de markt. Microneedling is effectiever dan lazer behandelingen doordat er met lazer veel warmte toegevoegd wordt.

Eerlijk is eerlijk: we kunnen nooit een 100% gladde huid garanderen. We kunnen wel de littekens aanzienlijk minder diep en zichtbaar maken. Uiteraard afhankelijk van de plaats, grootte en diepte van de littekens. De hoeveelheid behandelingen verschilt per persoon.

Ben je geïnteresseerd in een microneedling behandeling? Plan dan eerst een gratis en vrijblijvend intake gesprek in.

TIJDENS HET INTAKE GESPREK KRIJG JE PERSOONLIJK BEHANDELADVIES OP MAAT, DIT ADVIES KAN DUS VOOR IEDEREEN ANDERS ZIJN

    Cart