Shiatsu massage

Wat kan u verwachten: 

De Shiatsu massage is een drukpunt massage. De zachte drukpunten zitten op de energiebanen (meridianen) in het lichaam. De vingers en handpalmen worden gebruikt om druk uit te oefenen op bepaalde plaatsen op het lichaam. Hierbij wordt niet met spierkracht gewerkt maar wordt het eigen lichaamsgewicht gebruikt om druk uit te oefenen.

Het uitgangspunt van een shiatsu massage is het in balans brengen van de verschillende energieën in het lichaam. Is het lichaam namelijk energetisch in balans, dan is dit de basis voor lichamelijk en geestelijk welzijn. Shiatsu massage heeft een preventieve werking en is zeer ontspannend en weldadig om te ondergaan. De shiatsu massage vind plaats op het gezicht, in de hals, in de nek, decolleté en armen.

Voor dat we de massage beginnen bespreken we de mogelijkheden van de massage en wensen van u. Hierdoor krijgt u een massage die perfect bij uw klanten en gemoedstoestand past. We kiezen een heerlijke geurende aroma olie die u het prettigst vindt. Tijdens de massage mag altijd aangegeven worden of u iets wel of juist niet prettig vindt aanvoelen.

Prijzen massage:

30 minuten – €30,00

Stevigheid van de massage:

    Cart