Pigmentvlekken

Pigmentvlekken: Donkere of lichte verkleuring van de huid die op bepaalde plekken van het lichaam of gezicht kunnen ontstaan.

Pigmentvlekken ontstaan doordat pigmentcellen in de huid verstoord of kapot zijn. Hierdoor gaat de huid extra pigment (melanine) aanmaken. Een grote factor van het ontstaan van pigmentvlekken is zonlicht. Pigmentvlekken kunnen daarnaast ook ontstaan door medicatie, hormonen of beschadiging van de huid. Bij Clearskin gaan we er voor zorgen dat de pigmentcellen weer hersteld worden zodat de pigmentvlek verminderd of verdwijnt. Pigment is één van de lastigste huidproblemen om te behandelen. Wij kunnen u nooit garanderen dat de pigmentvlek met behandelingen geheel verdwijnt. Alleen donkere verkleuringen (hyperpigmentatie) kunnen behandeld worden. Lichte verkleuringen (hypopigmentatie) kunnen we helaas niet behandelen. We zorgen er vervolgens ook voor dat het terug komen van de pigmentvlek voorkomen wordt.

Een intake gesprek is gratis!

Kom langs voor een gratis intake (inclusief huidscan) om uw huidprobleem duidelijk in beeld te krijgen. Vervolgens bespreek ik met u de behandel mogelijkheden.

Wij verzoeken u graag het volgende mee te nemen naar de intake:

  • Huidverzorgingsproducten die u op dit moment gebruikt.
  • Medicijnlijst

Op basis van alle informatie stellen we een duidelijk behandelplan op.

Ons resultaat bij pigment (na 1 week)

U bent in goede handen

    Cart