Voedingadvies

Een voedingsadvies is voornamelijk van toepassing bij het behandelen van het huidproblemen acne en rosacea. Het ontstaan van acne en rosacea kan komen door invloeden van buitenaf, maar ook van binnenuit het lichaam. Bepaalde voedingsmiddelen of voedingstekorten kunnen huidproblemen veroorzaken.

Tijdens het voedingsadvies gaan we het uitgebreid over voeding hebben. Welke voeding veroorzaakt jouw huidprobleem? Welke voeding verhelpt acne juist? Daarnaast is het belangrijk op welke manier en momenten je eet. Alles wordt duidelijk uitgelegd.

Na het voedingsadvies kan je direct aan de gang met het detoxen van je lichaam en op de juiste manier gaan eten. Omdat je je lichaam gaat ontgiften en de triggers van jouw huidprobleem uit je voeding gaat halen, behalen we nog sneller en blijvend resultaat! Naast dat je huidprobleem zal verminderen ga je je energieker en fitter voelen. Je gaat dingen beter onthouden en veel minder snel moe zijn.

Prijs: € 50,00

Voedingsintollerantie test

Het is ook mogelijk een voedingsintolerantie test te doen in ons huidinstituut. Hierbij nemen wij een bloed monster af. Dit gebeurt door middel van een klein prikje in de vinger. Het prikje is nauwelijks voelbaar. Dit bloedmonster sturen we op naar het laboratorium. Binnen 2 weken komt de uitslag bij ons binnen en zullen we die met u bespreken.

Hoe werkt een voedingsintolerantie test?

Als het lichaam niet tegen bepaalde voedingstoffen kan, gaat het lichaam antistoffen maken. In het lab onderzoeken ze het bloed en vinden ze die antistoffen. Door te kijken welke antistof bij welk voedingsmiddel hoort weten ze precies welk voedingsmiddel je lichaam niet kan verdragen. Dit stellen ze op in een duidelijk rapport die naar u toegestuurd wordt.

Prijs: € 250,00

    Cart