Voedingsadvies

Een voedingsadvies is voornamelijk van toepassing bij het behandelen van de huidproblemen acne en rosacea. Het ontstaan van acne en rosacea kan komen door invloeden van buitenaf, maar ook van binnenuit het lichaam. Bepaalde voedingsmiddelen of voedingstekorten kunnen huidproblemen veroorzaken.

Tijdens het voedingsadvies gaan we het uitgebreid over voeding hebben. Welke voeding veroorzaakt jouw huidprobleem? Welke voeding verhelpt jou huidprobleem juist? Welke eet wissels kan je het beste maken? Welke voedingstekorten komen vaak voor bij jou huidprobleem? Daarnaast is het belangrijk op welke manier en momenten je eet. Ook krijg je uitleg over hoe het lichaam werkt en de organen die een grote relatie hebben met de huid. Als er in die organen iets mis gaat, uit zich dat in een huidprobleem. Alles wordt duidelijk uitgelegd, zodat jij na het voedingsadvies precies weet wat je moet doen om een ontstekingsvrije huid te krijgen.

Na het voedingsadvies kan je direct aan de gang met het detoxen van je lichaam en op de juiste manier gaan eten. Omdat je je lichaam gaat ontgiften en de triggers van jouw huidprobleem uit je voeding gaat halen, behalen we nog sneller en blijvend resultaat! Naast dat je huidprobleem zal verminderen ga je je energieker en fitter voelen. Je gaat je beter kunnen focussen en veel minder snel moe zijn. Veel mensen ervaren na de voedingsaanpassingen ook dat hun buikpijn en opgeblazen gevoel verdwijnt en dat hun ontlasting weer normaal wordt.

Prijs: € 60,00

Voedingsintollerantie test

Het is ook mogelijk een voedingsintolerantie test te doen in ons huidinstituut. Hierbij nemen wij een bloed monster af. Dit gebeurt door middel van een klein prikje in de vinger. Het prikje is nauwelijks voelbaar. Dit bloedmonster sturen we op naar het laboratorium. Binnen 2 weken komt de uitslag bij ons binnen en zullen we die met u bespreken. U wordt getest op 90 voedingsmiddelen.

Hoe werkt een voedingsintolerantie test?

Als het lichaam niet tegen bepaalde voedingstoffen kan, gaat het lichaam antistoffen maken. In het lab onderzoeken ze het bloed en vinden ze die antistoffen. Door te kijken welke antistof bij welk voedingsmiddel hoort weten ze precies welk voedingsmiddel je lichaam niet kan verdragen. Dit stellen ze op in een duidelijk rapport die naar u toegestuurd wordt.

Prijs: € 250,00

    Cart